Review

Onze zoon (groep 6) had een behoorlijke achterstand met spelling. Aangezien hij voor school niet genoeg uitviel om hem daar verder mee te ondersteunen, zijn we zelf op zoek gegaan naar iemand die hem kon bijspijkeren tot zijn eigen niveau. Op voorspraak van de juf, zijn wij bij Pauline Gerelings terechtgekomen. Daar bleek pas hoe erg onze zoon achterliep, maar liefst anderhalf school jaar. Inmiddels is hij een half jaar iedere woensdagmiddag een uurtje wezen oefenen bij Pauline en sinds het laatste half jaar gaat hij om de week. Daarnaast oefent hij thuis ook ongeveer een kwartiertje per dag. Zijn resultaten zijn erg vooruit gegaan. Van standaard een V score bij Cito naar een III score. Bij de laatste test om te zien waar hij stond, kwam hij op 2 maanden achterstand uit. Dus helemaal prima! Wij ervaren Pauline als een lieve, betrokken en super positief ingestelde remedial teacher.

Review

Mijn zoon van 11 krijgt nu al een paar jaar RT begeleiding van Pauline. Dat gebeurt onder schooltijd en dat is heel fijn. In het begin heeft mijn zoon regelmatig thuis geoefend met Taalzee. Nu oefent hij meestal in de les. Afhankelijk van de situatie past Pauline de stof per les aan en is er ruimte om in te gaan op stof waar mijn zoon op dat moment behoefte aan heeft.

De RT begeleiding is inmiddels voor mijn zoon meer dan alleen extra hulp bij spelling, lezen en schrijven. Het helpt hem ook in het krijgen van meer zelfvertrouwen. Pauline weet altijd de juiste manier te vinden om hem te motiveren. Voor mij is Pauline een steun als het gaat in de contacten met school.

Review

Onze dochter is chronisch ziek en het volgen van onderwijs is een hele uitdaging.

In de kleuterklassen was dit echter geen probleem, in groep 3 bleek helaas dat ze geen hele dagen onderwijs kon volgen.

Later in groep 4 bleek dat ze een grote achterstand had opgebouwd op het gebied van spelling,  lezen en automatiseren. In het begin dachten we dit wel zelf bij te spijkeren, maar dit was geen succes.

Via een bevriende IB-er zijn wij bij Pauline uitgekomen.

Na een eerste intake zonder onze dochter, hadden wij er het volste vertrouwen in dat Pauline ons verder zou kunnen helpen. Hierna volgde een screening en een stappenplan.

We zijn gestart met een uur RT in de week op de praktijk.

Pauline heeft ons (ouders en kind) erg goed kunnen begeleiden in het maken van een voor ons lastige keuze.

Wij hebben besloten van basisschool te veranderen en op de nieuwe school hebben we een nieuwe start gemaakt, de RT lessen werden op school gegeven. Heel prettig voor alle partijen (kind, school, ouders).

Uiteindelijk heeft onze dochter een arrangement gekregen en heeft ze de laatste jaren 2 keer per week begeleiding van Pauline. De achterstanden zijn zo goed als weg en ze kan nu op niveau blijven!

Ondertussen gaat ze naar groep 7, met mooie resultaten.

Wij zijn heel erg blij met Pauline en raden haar zeker aan, het is een vrouw met passie voor het vak, heel rustig en duidelijk naar de leerlingen toe, een echte steun en toeverlaat voor ons!